Мирослав Алексић: Вучић преко Пинка опет врши притисак на Апелациони суд у вези са Јовањицом

Miroslav Aleksić

Јовањица је опет у центру пропаганде Александра Вучића који преко Пинка врши притисак на Апелациони суд промовишући Предрага Колувију као „свеца”, рекао је данас председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић.

Он је предочио да је промоција човека који је по оптужници организатор производње марихуане на имању Јовањица у функцији притиска на Апелациони суд чија одлука се чека у вези са неопходношћу саслушања инспектора Слободана Миленковића и издвајања из списа доказа 600 килограма марихуане спремне за продају.

„Ту марихуану су пронашли Миленковић и његов тим уз више од тоне узгајане марихуане. Те храбре људе вам нећемо дати, а дрогу коју нудите нашој деци вам нећемо опростити”, поручио је Алексић.

Он је напоменуо да је на дан школске славе Свети Сава телевизија Пинк деци Србије емитовала исповест првооптуженог за трговину дрогом.

„И прича о изнуђеном руковању са мном на сајму пољопривреде, уз припремљене фото објективе, искоришћена је за промоцију наводног духовног прочишћења Колувије”, навео је Алексић.

Он је додао да Колувији жели што скорији одлазак у затвор јер је уз помоћ државе организовао највећу плантажу марихуане у Европи.

„Ова кампања телевизије која одавно не би смела да има националну покривеност и потресно сведочење председника који не зна где је Јовањица — неће проћи”, изјавио је Алексић.