Основан општински одбор НПС у Трстенику, за председника изабран Владан Миодраговић

Народни покрет Србије (НПС) основао је општински одбор у Трстенику, а за председника тог одбора изабран је доктор специјалиста медицине Владан Миодраговић.

Присутни су једногласно изгласали да се Владан Миодраговић изабере за председника општинског одбора НПС Трстеник, док су за потпредседнике изабрани Горан Петровић, Бојан Петровић и Оливера Вукмировић.

Миодраговић се захвалио на указаном поверењу и истакао да се нада да ће НПС у следећем изборном циклусу успети да оствари своје циљеве и преузме власт, која је победива што се и видело на  изборима који су одржани 2. јуна.

,,Видели смо шта се догодило у Нишу, на Врачару и Новом Београду, што је јасан показатељ да су рањиви”, казао је он и отворио прву радну седницу општинског одбора у Трстенику и именовао Горана Петровића за првог потпредседника општинског одбора.

Присутнима се обратио и председник извршног одбора НПС Ненад Милојичић који је истакао да је та странка на недавно одржаним изборима остварила одличан резултат који би процентуално био још већи да није крађа, приказивања неважећих листића и довођења гласача са стране.

,,Морамо да се боримо против оних који су на власти, али неке ствари морамо и да препишемо од њих. И поред тога што су 24 сата у медијима, имају одличну организацију. НПС широм Србије има 146 повереништава, 102 одборника, 12 посланика у Народној скупштини Србије и пет у Скупштини АП Војводине”, рекaо је он и додао да је потребно бити спреман, не само за 2027. годину када се очекују председнички избори, већ много пре.

Оснивачкој скупштини у Трстенику поред председника странке Мирослава Алексића, присуствовали су и потпредседница и потпредседник странке Ана Јаковљевић и Урош Ђокић који су поручили да су грађани на правом путу да сви заједно поносно живимо у нормалној Србији.