Ухапшен потпредседник Народног покрета Србије и адвокат Милош Павловић

Miloš Pavlović

Данас је у околини Ужица на путу ка Златибору ухапшен потпредседник Народног покрета Србије, шеф одборничке групе НПС у Скупштини града Београда и адвокат Милош Павловић. Он је у то време био у колима са породицом када је заустављен од стране саобраћајних полицајаца који су га обавестили да је за њим расписана потерница, наводно, због протеста против изборне крађе који су били 24. децембра испред градске скупштине у Београду.

Иако је Павловић свакодневно од протеста у Београду и, као адвокат по природи свог посла по судовима, полиција га подмукло хапси пред породицом под изговором да нису могли да га нађу до сад.

Можемо закључити да је све ово део плана застрашивања од стране узурпаторског и насилничког режима пред конститутивну седницу Скупштине града Београда која је заказана за понедељак 19. фебруар, као и да неће презати ни од чега у борби против опозиције.

Председник Народног покрета Србије и народни посланик Мирослав Алексић поручује да ће сваки припадник институција Србије који против закона и злоупотребљавајући своју функцију штити узурпаторски режим Александра Вучића кад тад одговарати и да тога треба да буду сви свесни.

„Интересантно је али истовремено и потресно да се Милош Павловић хапси са лисицама на рукама на путу на породични одмор само зато што је један од најактивнијих опозиционара у Београду и зато што је потпредседник опозиционе странке, док се истовремено криминалци и тајкуни блиски режиму шетају неометено по Србији, без обзира да ли учествују у организованом криминалу или продају дрогу нашој деци, попут Милана Радоичића, Звонка Веселиновића или Предрага Колувије”, закључио је Алексић.