Станковић дао изјаву у УКП: Не плашим се за себе, желим да Ниш буде безбедан, а не град дахија

Ниш након 2. јуна неће бити град дахија Српске напредне странке, већ безбедан и породичан град, рекао је данас потпредседник Народног покрета Србије (НПС), народни посланик и кандидат за градоначелника Ниша испред коалиције ,,Бирамо Ниш” Ђорђе Станковић након претњи које су упућене њему и његовој породици.

,,Дао сам изјаву у Управи криминалистичке полиције у Нишу и пренео све информације које поседујем. Не плашим се за себе, али ми је жао што се људи око мене не осећају безбедно. Свакако је свима јасно шта је био циљ и на који све начин се покушава вршење притиска на мене и мени блиске људе”, казао је он.

Станковић додаје да му је речено да је у оваквим ситуацијама лицима која имају имунитет одређивана полицијска заштита и да ће одлуку о томе да ли ће је и добити или не донети тужилац, као и да ће јавност бити обавештена.

Подсећамо, Станковић је јуче добио претње да се са породицом исели из Ниша и том приликом поручио онима који су му претили да не иде никуда, да његова породица остаје са њим и да ако желе да победе политиком изађу на дуел и изнесу аргументе.

,,Без обзира на њихову реакцију ја нећу одустати. Бирам Ниш и када победимо и променимо ову власт, нећу дозволити да икад ико више прети породицом и нападима на њихову децу, јер желим да живим у нормалном граду и нормалној земљи”, рекао је он.