Пауновић: Сраман потез власти, поново злоупотребљавају студенте да прикрију свој неуспех

Срамотно је да власт користи студенте да прикрије свој политички неуспех, усвајање Резолуције о геноциду у Сребреници, рекао је данас председник Омладине Народног покрета Србије (НПС) Лазар Пауновић.

,,По ко зна који пут, сведочимо да власт Александра Вучића и Српска напредна странка злоупотребљавају младе, односно студенте како би прикрили свој неуспех и искористили студенте за своје политичке активности”, казао је он.

Пауновић истиче да су данас у Београду у Студентском граду и другим домовима освануле заставе Србије, које, како каже, нису качили они који живе у домовима, већ према информацијама којима располаже, то су радиле теткице које су улазиле у собе и под надзором управника домова качиле заставе на терасе.

,,Лично бих волео да свака тераса, свака кућа, зграда у Србији има по једну заставу током целе године, али не да се то као код нас по ко зна који пут злоупотребљава, да би се приказао неки имагинарни успех, који је у ствари највећи пораз и брука власти Александра Вучића”, закључио је Пауновић.