Мирослав Алексић у Краљеву: Грађане Србије понижава бахата мањина

После избора ћемо у Србији направити систем у којем су сви грађани једнаки, у којој их неће понижавати бахата мањина са власти, изјавио је данас председник Народног покрета Србије и један од носилаца листе „Србија против насиља“ Мирослав Алексић на конвенцији у Краљеву.

„Краљево је град где су рођене српска држава и српска црква, али Краљево је пре свега град добрих, поштених и храбрих људи који су се кроз векове борили за своју слободу и не сумњам да ће се 17. децембра изборити за нормалну Србију без насиља”, рекао је Алексић.

Он је напоменуо да свачији глас има велику моћ јер може да допринесе свргавању Александра Вучића који је носилац свих листа Српске напредне странке, иако се не кандидује на изборима.

„Глас за Александра Вучића је глас за Шешеља, Александра Вулина, Николу Петровића, Милана Радоичића, Дијану Хркаловић, Предрага Колувију, Вељка Беливука — за све оне који се годинама у Србији баве криминалом без икакве казне“, казао је Алексић.

Он је додао и да је глас за Вучића глас за његовог коалиционог партнера Аљбина Куртија и све бахате локалне моћнике, као и глас да се никад не сазна истина о убиствима Станике Глигоријевић и Оливера Ивановића.