Мирослав Алексић: СНС је изгубио Београд

Miroslav Aleksić

Драги пријатељи из Београда честитам вам победу, а што се тиче режима, ви сте прошлост Београда, будућност су његови грађани и они су гласали да одете у историју, и Шапић и сви заједно с њим, рекао је данас председник Народног покрета Србије и један од носилаца листе „Србија против насиља” Мирослав Алексић на протесту испред Републичке изборне комисије.

Он се обратио председнику Александру Вучићу и напоменуо да је ухваћен у крађи избора.
„Слушај ме преваранту и лопове са Анрићевог венца, ухватили смо те у крађи, и тебе и све твоје лоповеа, а за крађу се иде у затвор, само тебе још нема ко да стрпа тамо”, рекао је Алексић.

Како је навео, међународна заједница и нарочито Европска унија треба да буду гласнији, а не да подржавају диктатора, већ грађане Србије.

„Господо из тужилаштва, ми вас плаћамо, не плаћа вас Вучић из свог џепа, треба да штитите народну вољу, а не режим лопова и превераната. Господо из полиције, треба да штитите грађане Србије и народну вољу или сте саучесници у лоповлуку и пљачки грађана Србије”, изјавио је Алексић.

Он се захвалио свим студентима и свим грађанима на подршци и честитао грађанима Београда победу на изборима 17. децембра.