Мирослав Алексић одговорио МУП-у: До сад се бранили ћутањем, нашли накнадну памет после наступа на јавном сервису

Министарство унутрашњих послова (МУП) се преко три месеца бранило ћутањем тако што није одговарало на захтев о броју људи досељених у Београд у септембру прошле године, а пронашли су накнадну памет да ми кобајаги одговоре тек након што сам на јавном сервису изнео истину о изборној крађи, рекао је народни посланик и председник Народног покрета Србије Мирослав Алексић.

Режим Александра Вучића не би спровео незапамћено кривотворење изборне воље да није било организационе и оперативне подршке МУП-а, навео је Алексић, а посебно Управе за управне послове.

„Могу да разумем да сте од пријављивања десетина хиљада грађана на лажне адресе били заузети да ми одговорите, али пошто сада имате више времена између избора, престаните да пишете саопштења и уместо тога радите свој посао и ухапсите лопове из МУП-а који су помогли крађу избора“, изјавио је Алексић.

Он је казао да га је МУП обавестио тек 7. фебруара да може да нађе тражени одговор на њиховом сајту, али да информација која је тражена — број грађана који је у периоду од 1. септембра до 1. октобра 2023. променио пребивалиште тако да се пребивалиште налази у Београду — и даље није објављена.

„Тражену информацију заправо и даље нисам добио, али сам зато добио одговор у медијима“, истакао је Алексић.