Милош Павловић: Градски одбор Београд Народног покрета Србије одбија позив Александра Шапића

Градски одбор Београд Народног покрета Србије одбија позив Александра Шапића на разговор о сарадњи у Граду Београду, рекао је данас кандидат за одборника у скупштини града Београда на листи коалиције “Србија против насиља” и потпредседник Народног покрета Србије Милош Павловић.

,,О формирању власти у престоници нема право и легитимитет да преговара онај ко је организовао изборну крађу и ко на тим изборима није добио подршку грађана”, изјавио је Павловић.

Народни покрет Србије ће наставити да се бори за правду, демократију и изборну вољу грађана Београда — све што је неспојиво са Александром Шапићем и Српском напредном странком.
Подсећамо да је актуелни режим урушио владавину права управо у Београду 2016. године у Херцеговачкој улици, као и да Александар Шапић није достојан функције градоначелника Београда јер су његову каријеру обележили непоштовање закона и одсуство моралних скрупула.

Шапићеву каријеру прате бројне афере, од злоупотребе утицаја за изградњу објеката на Бежанијској коси, преко нуђења мита представницима фирме Кенткарт, до најскорије крађе избора.