Алексић у Зрењанину: Да живот без пијаће воде и СНС постану само ружна прошлост Зрењанина

Ако је неки град у Србији заслужио да смени локалну власт, онда је то свакако Зрењанин чије грађане власт од 2012. године лаже да ће решити проблем водоснабдевања, рекао је данас у Зрењанину председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић.

,,Српска напредна странка је заслужила да иде у историју. У Зрењанину свих ових година обећавају да ће решити проблем водоснабдевања, а грађани и дан данас немају здраву пијаћу воду. Што се тиче великих инвестиција, као што је Линглонг, Зрењанинци су нажалост доживели да у свом граду буду грађани другог реда, док се Кинези бахате, имају већа права и за њих не важе наши закони”, додао је он.

Алексић истиче да је власт у Зрењанину у први план поставила инвеститоре уместо својих грађана и додаје да таква власт заслужује да буде смењена, јер је сервис искључиво страним интересима који су ту да испуњавају налоге њихових партијских руководстава.

,,Када вас у одређивању приоритета воде корупција и приватне комбинације онда се дешавају овакве ствари. Решење за водоснабдевање у Зрењанину мора да постоји, али овде нема воље да се проблем реши. Српску напредну странку води само лични и партијски интерес”, казао је он.

Према његовим речима, листа ,,Зрењанин против насиља” је листа озбиљних и одговорних људи који су спремни да буду сервис грађана Зрењанина.

,,Имамо прилику да искористимо моћ која је у нашим рукама. Грађани су ти који су носиоци моћи и зато их позивам да 2. јуна издвоје пола сата, изађу на изборе, гласају за опозицију и коначно смене ову власт”, поручио је Алексић.