Алексић у Чачку: Србија постала самопослуга режима, странци дођу и узму шта им треба

Србија је данас у великој опасности и на путу да постане неоколонија, зато је време да садашњу власт пошаљемо у прошлост једном засвагда, рекао је у Чачку председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић.

,,Избори који ће бити одржани 2. јуна изузетно су важни за целу Србију. Потребне су нам мале победе које ће да се улију у једну велику реку која треба да однесе у прошлост оне који 12 година разарају Србију. Локалне самоуправе не брину о интересима грађана већ искључиво о себи и сад је моменат да искористите моћ коју имате у својим рукама. Није моћ ни у медијима ни у рукама оних који прете и лажу, већ у рукама народа”, додао је он.  

Он истиче да нас онај који је кандидат за све градове и општине и за све функције, данас  продаје странцима и ради све само да би остао на власти па тако Кинезима даје злато и бакар, Арапима земљу и оранице, а Французима аеродром.

,,Коме шта треба дође у Србију као у самопослугу. Да би за то одговарали, потребна нам је подршка грађана. Не смемо да ћутимо, стојимо са стране и прихватамо све како јесте. Подигните главу јер ви сте слободни грађани, а они су ти који треба да се плаше. Слобода се некада скупо плати, али је и највећа вредност коју један човек поседује. 12 година ћутимо и трпимо, ако наставимо, сами смо криви”, нагласио је он.

Алексић оцењује да сви треба да устану и људи који раде у јавном, али и приватном сектору јер нас нова прилика очекује тек за четири године и додаје да је сигуран да у Чачку постоји довољно храбрих и достојанствених људи који имају част, образ и поштење и који хоће да се супротставе лудилу у којем живимо.  

,,Издвојите пола сата и гласајте за онога за кога желите, а не за онога за кога морате. Чачак је један од градова у Србији који је зрео за промене и коме 2. јуна треба да сване. Изађите на изборе да заједно победимо”, поручио је он.