Алексић на завршној конвенцији: Србија ће 2. јуна продисати, уједињени крчимо пут ка победи

Данас најсиромашнији грађани Србије купују храну на кредит, док тајкуни режима за кеш купују станове, јахте и скупоцене аутомобиле и зато је време да кажемо доста криминалу и корупцији и изборимо се за слободну Србију, рекао је на завршној конвенцији ,,Скуп слободних градова и општина – План за смену режима у 3 корака” коалиције ,,Бирамо Београд” председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић. 

Алексић се захвалио грађанима, саборцима и пријатељима што учествују у борби за нормалну и дугачију Србију, против оних који су узурпирали власт, који се бахате и свакога дана истерују грађане ван граница земље.

,,Хвала вам што не одустајете. Ви сте борци за слободу, а само уједињени можемо победити ову власт. Обишао сам велики број градова и добио наду и енергију од уједињених људи за борбу и победу. Само такви смо јаки и снажни. Осетио сам жељу да се у Србији промене догоде. Неће нам аутократе дати слободу, већ је морамо отимати парче по парче да бисмо ослободили целу Србију”, додао је он.

Алексић истиче да је сигуран да ће од 2. јуна широм Србије почети ослобађање у многим градовима почевши од Ниша, Новог Сада, Ваљева, Чачка, Ивањице, а посебно Београда и поручује Београђанима да су они ти који треба трећи пут да изађу и да кажу да је доста.

,,Више је Београђана који не подржавају Александра Вучића него оних који то морају и који, нажалост не виде шта им се дешава у окружењу. Јединство, заједништво и борба су кључ успеха, а мислим да то све имамо”, нагласио је он и додао да се овакве прилике не дешавају често и да коалиција ,,Бирамо борбу” излази у више од 70 градова и општина на изборе.

Алексић поручује да верује у победу у великом броју места и позива грађане да у недељу одвоје пола сата и гласају како бисмо, сви заједно, дошли до правде, институција и одговорности и како би Србија продисала, а за то је потребан сваки борац.