Славица Радовановић у Пожаревцу: СНС уништава полицију и животе поштених полицајаца

Славица Радовановић у Пожаревцу: СНС уништава полицију и животе поштених полицајаца
Цео живот сам посветила борби против криминала и као пуковник сам сведочила како су Српска напредна странка и Дијана Хркаловић уништавали полицију и животе поштених полицајаца, рекла је потпредседница Народног покрета Србије и кандидат на листи „Србија против насиља” (СПН) Славица Радовановић на конвенцији у Пожаревцу.

„Дијана Хркаловић је уништавала животе часних и поштених људи са великим каријерама у полицији. Полицајаца који су имали резулатате, који се нису плашили и који су изводили пред лице правде оне који су се огрешили о закон”, изјавила је Радовановић.

Она је додала да Дијани Хркаловић није место на телевизији Пинк где блати поштене полицајце, већ у њеном родном граду Пожаревцу.

„Она ће доћи у Пожаревац, али не у своју улицу, већ тамо где јој је место, а то је женски затвор. Тамо треба да прича ко је шта радио, а не да се на телевизији додворава председнику Вучићу како би је он вратио у игру”, казала је Радовановић.

Она је позвала грађане Пожаревца позвала да изађу на изборе 17. децембра и да се тако изборе за државу без криминала и корупције.

„Постала сам мајка 17. децембра 1990. године, донела сам на свет предивну ћерку на коју сам бескрајно поносна. А 17. децембра 2023. бићу још поноснија, јер ћемо тада заједно ослободити нашу децу од јарма режима гласајући за листу број седам”, рекла је Радовановић.