Директорка ЈКП ,,Комуналац” у Иригу дели пакете и прети

Повереништво Народног покрета Србије у Иригу јавно позива надлежне да реагују и што пре заштите грађане ове општине који су изложени малтретирању и претњама од стране чланова Српске напредне странке.

Вршилац дужности директора ЈКП ,,Комуналац” у Иригу Драгана Кијачки, која је именована  за  председника бирачког одбора на бирачком месту број 13, у Крушедол Селу, данас је делила пакете са храном у том насељу и уцењивала људе да гласају за листу СНС, по партијским наређењима председника општине Тихомира Стојаковића.

Како каже мештанка општине Ириг и неколицина житеља Крушедол села, Кијачки се том приликом посебно устремила на старије суграђане.

Подсећамо, прве претње преко Драгане Кијачки упућене су запосленима у ЈКП ,,Комуналац” пошто су одбили на иду на митинг СНС у Нови Сад. Од када је НПС предао листу за кандидатуру на локалним изборима за СО Ириг, почеле су претње и увреде грађанима.

Први на удару су били, управо радници овог предузећа који су дали потпис подршке за кандидатуру листе НПС – За нашу најлепшу општину! – За Малу Ремету! За Јазак! За Врдник! За Ривицу! За Ириг! За Нерадин! За Гргетег! За Шатринце! За Добродол! За Kрушедол село! За Kрушедол Прњавор! За Велику Ремету!  

НПС Ириг поднео је хитан захтев за повлачење решења о њеном именовању у бирачки одбор Општинској изборној комисији у Иригу. Такође, грађани су одлучили да овај случај пријаве и Агенцији за спречавање корупције и посматрачкој агеницији ЦРТА.