Основан градски одбор НПС у Суботици, за председника изабран Бане Максимовић

Bane Masksimović Subotica

Јуче је основан градски одбор Народног покрета Србије у Суботици, а за председника одбора изабран је дипломирани економиста Бане Максимовић, а за потпредседника Војислав Маћош.

Максимовић је том приликом подсетио да је њихов градски одбор сваког месеца радио на терену са својим суграђанима, трудећи се да сваки дан искористе на најбољи могући начин.

„Започели смо нашу борбу и окупили се са циљем да бољи живот буде доступан свима, а не само појединцима на врху. То није лак задатак и зато је за мене овај наш тим знак да постоје људи који су спремни да раде како би мењали ствари на боље почевши од својих локалних заједница”, рекао је Максимовић.

Он је истакао и то да се превасходно баве локалним проблемима у свом граду, као и да имају разрађен план са јасним корацима како да се оживи привредни потенцијал Суботице.

„Грађани су ти који морају да буду контролни фактор сваке власти. Ми смо ти које чекамо да очисте наше двориште”, закључио је Максимовић.

Оснивачкој скупштини у Суботици поред председника странке Мирослава Алексића, присуствовали су и потпредседници странке Борислав Новаковић, Ивана Роквић и Милош Павловић.