Основан општински одбор НПС у Ћићевцу, за председника изабран Ненад Јовановић

Osnivačka skupština NPS u Ćićevcu

Данас је основан општински одбор Народног покрета Србије у Ћићевцу, а за председника одбора изабран је адвокат Ненад Јовановић.

Јовановић је том приликом подсетио да пре само годину дана у Ћићевцу опозиција готово да није ни постојала, у локалној скупштини није се могла чути ни реч критике, а локални напредњаци радили су шта су хтели иза затворених врата.

„Међутим, више није тако. Неће више моћи да доносе одлуке са шефовима из Крушевца и Београда и да расписују тендере како њима одговара. На почетку нас је било свега неколико, а сада је овде пуна општинска сала да нас подржи”, рекао је Јовановић.

Он се захвалио својим колегама на поверењу, на смелости и храбрости да се боре против једне од најгорих власти која за Ћићевац није урадила ништа добро. Подсетио је и на резултат који су освојили самостално на локалним изборима у децембру прошле године освојивши 32%.

„Ми смо се организовали да покажемо нашим суграђанима да може другачије, да нису сви исти и да политика није исто што и корупција, те да се политиком може бавити и на један пристојан и коректан начин. Зато верујем да смо ми ти који ће променити Ћићевац на боље и даћемо све од себе да тако и буде”, закључио је Јовановић.

Оснивачкој скупштини у Ћићевцу поред председника странке Мирослава Алексића, присуствовали су и потпредседници странке Ивана Роквић, Борислав Новаковић, Урош Ђокић и Милош Павловић.