Основан градски одбор НПС у Јагодини, за председника изабран Горан Илић

jagodina

Народни покрет Србије (НПС) основао је градски одбор у Јагодини, а за председника тог одбора изабран је Горан Илић.

Присутни су једногласно изгласали и подржали предлог Микице Филиповића да се Горан Илић изабере за председника ГО НПС Јагодина, док су за заменике председника изабрани Марко Вучковић и Микица Филиповић.

Након избора руководства, изабрани су и чланови главног одбора у градском одбору. Из редова присутних чуле су се охрабрујуће речи за људе који су се одлучили да воде одбор у будуће победе. Присутнима се обратио и председник Извршног одбора НПС Ненад Милојичић који је исказао задовољство што је НПС на правом путу, из дана у дан јачајући и ширећи своје присуство у готово свим градовима и општинама наше Србије. Милојичић је истакао да иако зна како је тешко време, настало због актуелне власти, утицало на људе да због притисака не исказују јавно своје незадовољство, охрабрује га чињеница да је НПС привукао пажњу и симпатије управо оних који не желе да се мире са пропашћу у коју нас актуелна власт води.

Милојичић и позвао све присутне да шире идеју и програм који НПС заступа, а то је праведна, економски снажна и слободна Србија, туристички и пољопривредно развијена, без криминала, корупције и прогона неистомишљеника зарад личног богаћења интересне групе.

Оснивачкој скупштини су поред Саше Пиштољевића, повереника општинског одбора НПС Ћуприја присуствовали и други повереници из округа, Срба Вуловић (Рековац), Звонко Ковинић (Параћин), Милош Милошевић (Деспотовац) и Горан Грујин (Свилајнац) показујући тако јединство и подршку.